Over mij

Na jaren als jurist bij een grote verzekeringsmaatschappij gewerkt te hebben, besloot ik de Fotovakschool in Amsterdam en Apeldoorn te gaan doen. Deze opleiding heb ik in 2007 afgerond. Met veel plezier fotografeer ik sindsdien in opdracht van bedrijven en particulieren.

Fotografie is een prachtig vak, waarin je moet kunnen luisteren, observeren en analyseren. Vaak komen de karakters van mensen dan pas tot hun recht op de foto. Geen mens is hetzelfde en het is spannend om de verschillen in beeld te brengen, samen met de persoon voor mijn camera. Ik geniet van het contact met de mensen.

Ik maak foto’s voor jouw website, sociale mediakanalen en advertenties en ik maak individuele portretten en familieportretten. Ik denk graag met je mee welk beeld het beste past bij de gewenste uitstraling.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen, aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Nicolet Peters – januari 2020

“Nicolet heeft de foto’s gemaakt voor mijn website en daar ben ik erg blij mee. Ik ben zelf iemand die niet graag op de foto gaat en zag best op tegen de fotosessie. Dat bleek onnodig te zijn, het was een hele ontspannen, vrolijke ochtend. Ze is een vakvrouw en gaat net zolang door tot zij je in beeld heeft zoals je daadwerkelijk bent. Wat ben ik blij met het uiteindelijke resultaat.”

Simone de Winter – De Winter Consult

“Wat Nicolet kan, is door goed te luisteren en kritische vragen te stellen, de essentie naar boven halen van hetgeen je op een foto wilt laten zien. Ze weet degene van wie ze de foto’s maakt, mee te krijgen. Ze pakt je aan met humor, waardoor er een bijzonder samenspel ontstaat tussen haar en de geportretteerde. Haar manier van fotograferen gaat ook over verbinden. Ze leert je als het ware op een andere manier naar jezelf te kijken. Daarbij heeft ze een scherp oog voor sfeer en uitstraling.”

Philippe Creijghton